Koel- en warmtetechnieken - VTI Zeebrugge

De vakantie is volop aan de gang maar wij denken alvast aan het nieuwe school- en academiejaar. Voor studenten die nog twijfelen over hun studiekeuze, plaatsen we graag koeltechnische opleidingen in de kijker. Koeltechniek is immers een reuze interessant vak met heel wat mogelijkheden. Je mag je de hele vakantie lang verwachten aan nieuwsbrieven waarin we wekelijks één of meerdere opleidingen voorstellen. Stuk voor stuk boeiende opleidingen waarin jij/je student zich niet zal vervelen.  
 
Wil je klaar staan voor de uitdaging van de toekomst: ons energievraagstuk? Dan is de opleiding “Koel- en warmtetechnieken” van het VTI in Zeebrugge een echte aanrader. Ontrafel samen met ons de geheimen van koelinstallaties, verwarmingssystemen, airconditioning en warmtepompen. Bouw deze systemen op, stel ze in dienst en breng ze op punt voor een energiezuinige werking. Vergeet niet dat je naast je handigheid in diverse montagetechnieken ook sterk zult staan in elektrische aansluiting. 
 
Deze opleiding is geschikt voor studenten secundair onderwijs met een vooropleiding elektromechanica of elektrotechnieken en loopt van 1 september tot en met 30 juni. De volledige opleiding bestaat uit 2 schooljaren
 
Na de opleiding kan je aan de slag als bij een koeltechnisch- of HVAC-bedrijf of kan je je verder specialiseren in het hoger onderwijs (Se-n-Se Technicus hernieuwbare energie / bachelor klimatisering). 
 
Naast de schoolfactuur is een eigen materiaalkoffer noodzakelijk. 
 
Alle info over de opleidingen vind je op vtizeebrugge.be.  Meer info? Neem gerust contact op via info@vtizeebrugge.be of Tel. 050 72 88 80. 


* U moet ingelogd zijn om bestanden te kunnen downloaden. Maak nieuwe account aan.