Opleiding koeltechnieker - Syntra AB

De vakantie is volop aan de gang maar wij denken alvast aan het nieuwe school- en academiejaar. Voor studenten die nog twijfelen over hun studiekeuze, plaatsen we graag koeltechnische opleidingen in de kijker. Koeltechniek is immers een reuze interessant vak met heel wat mogelijkheden. Je mag je de hele vakantie lang verwachten aan nieuwsbrieven waarin we wekelijks één of meerdere opleidingen voorstellen. Stuk voor stuk boeiende opleidingen waarin jij/je student zich niet zal vervelen.  
 
De dag- en avondopleiding koeltechniek stoomt je klaar voor het wonderlijke beroep van koeltechnieker. Tijdens de opleiding verwerf je de nodige bagage en krijg je de mogelijkheid om je koeltechnisch certificaat categorie I te behalen. De dagopleiding loopt gedurende 1 jaar en bestaat uit 60% werkplekleren in een leerbedrijf. De andere 40% krijg je les van een vakdocent op de campus. Deze dagopleiding is ideaal voor wie graag op korte tijd als koeltechnieker aan de slag wil.  
 
De avondopleiding is ideaal voor wie al aan het werk is en graag als koeltechnieker aan de slag wil of zijn werkveld wil uitbreiden richting de HVACR-sector. Deze opleiding loopt gedurende 2 schooljaren waarbij je gemiddeld 1 avond per week naar de les komt. 
 
De opleiding “Koeltechnieker” kan je volgen bij Syntra AB. Deze is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. De opleidingen starten vanaf september. De kostprijs verschilt van opleiding tot opleiding. 
 
Naast deze opleiding kan je bij Syntra AB eveneens een (actualisatie-) examen afleggen voor het koeltechnisch certificaat Cat. I. Dit examen gaat op verschillende data doorheen het jaar door. Ook de opleiding HVAC-technieker wordt aangeboden. Tijdens deze dagopleiding word je opgeleid tot koelmonteur en leer je eveneens een basis centrale verwarming/sanitair. 
 
Alle info over de opleidingen vind je op https://www.syntra-ab.be/. Meer info? Neem gerust contact op via klantencentrum@syntra-ab.be of Tel. 078 15 99 99. 


* U moet ingelogd zijn om bestanden te kunnen downloaden. Maak nieuwe account aan.