Opleidingen koeltechniek - Syntra West

De vakantie is volop aan de gang maar wij denken alvast aan het nieuwe school- en academiejaar. Voor studenten die nog twijfelen over hun studiekeuze, plaatsen we graag koeltechnische opleidingen in de kijker. Koeltechniek is immers een reuze interessant vak met heel wat mogelijkheden.  
Je mag je de hele vakantie lang verwachten aan nieuwsbrieven waarin we wekelijks één of meerdere opleidingen voorstellen. Stuk voor stuk boeiende opleidingen waarin jij/je student zich niet zal vervelen.
 
Tijdens de opleidingen van Syntra West zie je niet alleen maar de theorie maar ligt de focus vooral op de praktijk. De freelance docenten zijn naast hun activiteit als lesgever ook installateurs, techniekers, … uit het werkveld. Kortom, experts die dus nog dagelijks in de praktijk staan. 
 
 Syntra West biedt zowel dag- als avondonderwijs aan.  
 
De dagopleidingen zijn een interessant alternatief voor de hogeschool. Tijdens deze opleidingen krijg je 3 à 5 dagen les per week van enthousiaste docenten die echte kraks zijn in jouw lievelingsberoep. Met een duidelijke focus op praktijk! Zowel op de campus als in het leerbedrijf. Na 1 jaar heb je een getuigschrift dat erkend is door de Vlaamse Gemeenschap. Daarna kan je je nog specialiseren of aan de slag gaan bij een koeltechnisch bedrijf. Wist je trouwens dat je gedurende je praktijkopleiding gewoon ten laste van je ouders blijft, zodat die kinderbijslag blijven ontvangen? Win-win. 
 
De dagopleiding koelmonteur is interessant voor wie al aan het werk is. Je krijgt een dag per week les waarbij de focus opnieuw ligt op de praktijk! 
 
Avondopleidingen kan je, al dan niet als bijscholing, combineren met je job of andere studies.  
 
De opleidingen “Koelmonteur”, “Koeltechnisch installateur”, “Installateur airco en warmtepompen” en “Monteur HVAC” kan je volgen bij Syntra West. Deze zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. De opleidingen starten vanaf september en kunnen 1 tot 3 jaar duren. De kostprijs verschilt van opleiding tot opleiding. 
 
Alle info over de opleidingen vind je op www.syntrawest.be. Meer info? Neem gerust contact op via info@syntrawest.be of Tel. 078 / 353 653. 


* U moet ingelogd zijn om bestanden te kunnen downloaden. Maak nieuwe account aan.