Verdiepingstraject airco’s en warmtepompen - Syntra Midden-Vlaanderen

De vakantie is volop aan de gang maar wij denken alvast aan het nieuwe school- en academiejaar. Voor studenten die nog twijfelen over hun studiekeuze, plaatsen we graag koeltechnische opleidingen in de kijker. Koeltechniek is immers een reuze interessant vak met heel wat mogelijkheden.  
Je mag je de hele vakantie lang verwachten aan nieuwsbrieven waarin we wekelijks één of meerdere opleidingen voorstellen. Stuk voor stuk boeiende opleidingen waarin jij je niet zal vervelen.  
 
Tijdens dit verdiepingstraject wordt dieper ingegaan op koeltechniek en leer je airco's en warmtepompen installeren, onderhouden & depanneren volgens de regels van de kunst. Klanten die vragen naar airco’s en - vaker nog – naar warmtepompen zijn vandaag de dag meer een regel dan een uitzondering. Dit is waarschijnlijk heel herkenbaar voor jou als cv-installateur. 
 
Wat je wellicht ook (h)erkent: het (nog) ontbreken van de noodzakelijke koeltechnische achtergrond daarbij. Of het niet altijd 100% zeker van je stuk zijn wanneer je zo’n warmtepomp plaatst, in dienst stelt, of wanneer er zich een storing voordoet. Een warmtepomp is inderdaad wat anders dan jouw vertrouwde gasketel, maar dat hoeft geen probleem te zijn! 
 
Syntra Midden-Vlaanderen helpt je met een korte opleiding, ontwikkeld voor en door collega-installateurs-cv die de overstap richting airco’s en warmtepompen al succesvol gemaakt hebben. Je krijgt zowel op theoretische als praktische wijze de kennis mee die je als installateur-cv nodig hebt om zelf ook op een doordachte manier aan deze toestellen te kunnen werken. En dat levert niet alleen voordeel op voor jou, maar ook voor je (nieuwe) klanten! 
 
Deze opleiding is een aanrader voor installateurs centrale verwarming en verwarmingstechnici. De opleiding loopt 4 volle dagen of 8 avonden en er zijn diverse startmomenten. De eerste reeks start op 1/9/2023 (dag), de 2de reeks start 10/11/2023 (dag) en de 3de reeks start 10/01/2024 (avond). 
 
De opleiding kost 1300 euro exc. BTW. 
 
Alle info over de opleiding vind je op https://nxtpro.be/nl/opleidingen/bouw-en-energie/hvac/upskilling-voor-installateurs-cv-verdiepingstraject-aircos-en-warmtepompen.  
Meer info? Neem gerust contact op via cindy.de.kerf@syntra-mvl.be
 


* U moet ingelogd zijn om bestanden te kunnen downloaden. Maak nieuwe account aan.