Verdiepingstraject airco’s en warmtepompen - Syntra Midden-Vlaanderen

Ook deze zomer plaatst Frixis wekelijks ijskoele opleidingen in de kijker. Maak kennis met het verdiepingstraject “airco's en warmtepompen voor installateur/technici cv en elektriciteit” van nxtpro campus Aalst. 
 
 
Bij nxtpro campus Aalst kan je het verdiepingstraject “airco's en warmtepompen voor installateur/technici cv en elektriciteit” volgen. Deze opleiding is voor installateurs centrale verwarming/elektriciteit met of zonder een certificering koeltechniek categorie I die kleine en middelgrote installaties airco en warmtepompen wensen te plaatsen, onderhouden én herstellen.. De opleiding start op 3 september en duurt 4 dagen. 
 
Klanten die vragen naar airco’s en – vaker nog – warmtepompen: de dag van vandaag meer regel dan uitzondering. En waarschijnlijk heel herkenbaar voor jou als installateur. 
 
Wat je wellicht ook (h)erkent: het (nog) ontbreken van de noodzakelijke koeltechnische achtergrond daarbij. Of het niet altijd 100% zeker van je stuk zijn wanneer je zo’n warmtepomp plaatst, in dienst stelt, of wanneer er zich een storing voordoet. Een warmtepomp is inderdaad wat anders dan jouw vertrouwde gasketel, maar dat hoeft geen probleem te zijn! 
 
NXTpro helpt je met een korte opleiding, ontwikkeld voor en door collega-installateurs-cv die de overstap richting airco’s en warmtepompen al succesvol gemaakt hebben. We geven jou, zowel op theoretische als praktische wijze, de kennis mee die je als installateur-cv nodig hebt om zelf ook op een doordachte manier aan deze toestellen te kunnen werken. En dat levert niet alleen voordeel op voor jou, maar ook voor je (nieuwe) klanten! 
 
Tijdens deze training wordt dieper ingegaan op koeltechniek en leer je airco’s en warmtepompen installeren, onderhouden & depanneren volgens de regels van de kunst. Na het volgen van deze training ben je wettelijk in orde om koeltechnische handelingen te stellen en zal je dus minder beroep moeten doen op derden. 
 
De kostprijs van de opleiding bedraagt € 1300 exc. BTW.  
 
Alle informatie is terug te vinden op www.nxtpro.be 
 
E info@nxtpro.be  
T 053 76 76 34 


* U moet ingelogd zijn om bestanden te kunnen downloaden. Maak nieuwe account aan.