Bachelor Elektromechanica afstudeerrichting Klimatisering - Odisee Aalst

De start van de zomervakantie betekent eveneens aftellen naar 1 september.
 
Weet jij of je zoon/dochter nog niet welke richting in te slaan, dan helpen we graag kiezen. Koeltechniek is immers een reuze interessant vak met heel wat mogelijkheden.
In deze zomerrubriek “Opleiding in de kijker” stellen we wekelijks één of meerdere opleidingen voor. Stuk voor stuk boeiende opleidingen waarin je je niet zal vervelen. 
 
Wil je actief meewerken aan de energietransitie en nieuwe technologieën implementeren, dan is een opleiding in de HVACR (Heating Ventilation Airconditioning Refrigeration) iets voor jou.
Je leert er o.a. werken aan warmtepompen en hoe we met zo weinig mogelijk energie er toch in slagen het gewenste comfort te realiseren. Werkzekerheid gegarandeerd! 
 
De bacheloropleiding “Elektromechanica” met afstudeerrichting “Klimatisering” kan je volgen aan hogeschool Odisee, campus Aalst.
Deze opleiding is geschikt voor jongeren vanaf 18 jaar met een interesse voor techniek.  
 
De opleiding start op 19 september 2022 en heeft een looptijd van 3 jaar.
Na het beëindigen van de opleiding kan je aan de slag als servicetechnieker, medewerker bij een studiebureau en zoveel meer in de wereld van HVACR.
 
De opleiding kost ongeveer 900 euro per jaar met een vermindering voor (bijna)beursstudenten. 
 
Alle info over de opleiding vind je op www.odisee.be. Meer info? Neem gerust contact op via info@odisee.be of Tel. 053/72 71 70. 


* U moet ingelogd zijn om bestanden te kunnen downloaden. Maak nieuwe account aan.