Bachelor Elektromechanica afstudeerrichting Klimatisering - Odisee Aalst

De vakantie is volop aan de gang maar wij denken alvast aan het nieuwe school- en academiejaar. Voor studenten die nog twijfelen over hun studiekeuze, plaatsen we graag koeltechnische opleidingen in de kijker. Koeltechniek is immers een reuze interessant vak met heel wat mogelijkheden.  
Je mag je de hele vakantie lang verwachten aan nieuwsbrieven waarin we wekelijks één of meerdere opleidingen voorstellen. Stuk voor stuk boeiende opleidingen waarin jij/je student zich niet zal vervelen.  
 
In de bacheloropleiding met afstudeerrichting “Klimatisering” word je een expert in verwarming, ventilatie, koeling en airconditioning. Leer je de temperatuur, vochtigheid en de CO2 in leefruimtes (zoals woningen en kantoren) of opslagplaatsen (van o.a. vlees, groenten en bloemen) regelen en afstellen. Maar ook bijzondere toepassingen komen aanbod, denk maar aan computerzalen, bierkoelers en droogvriesinstallaties. 
 
Deze opleiding is een aanrader voor studenten met een diploma secundair onderwijs. De opleiding start in september 2023 en loopt gedurende 3 academiejaren. Na het slagen voor de opleiding ontvang je een diploma professionele bachelor in de afstudeerrichting “Klimatisering”
 
De kostprijs van de opleiding kan je hier terugvinden: https://www.odisee.be/studiegeld  
 
Alle info over de opleiding vind je op www.odisee.be/opleidingen/elektromechanica-klimatisering.   Meer info? Neem gerust contact op via karel.vanderschueren@odisee.be


* U moet ingelogd zijn om bestanden te kunnen downloaden. Maak nieuwe account aan.