Graduaatsopleiding + navormingen - Vives Hogeschool

 
De nood aan monteurs en servicetechniekers is heel groot in de koeltechnische sector. In de graduaatopleiding kan je alle nodige certificaten halen die nodig zijn in deze sector.  
 
Je leert installaties op de correcte manier plaatsen en afstellen, wat ervoor zorgt dat ze minder energie verbruiken. Een derde van de opleiding bestaat uit werkplekleren zodat je bij een bedrijf praktijkervaring kan opdoen tijdens je opleiding.  
 
Wens je voor een job met veel afwisseling en goede verloning dan ben je in deze opleiding aan het juiste adres.Na de opleiding kan je aan de slag als monteur, onderhoudstechnicus of servicetechnicus in de verwarming, koeltechniek of hernieuwbare energie. 
 
Deze opleiding is een aanrader voor studenten van de beroepsopleiding en de praktische kwalificaties van het secundair onderwijs, studenten met interesse voor hernieuwbare energie, verwarming en koeltechniek. De opleiding start op 15 september 2023 en loopt gedurende 2 academiejaren
 
De opleiding kost ongeveer 1.000 euro per jaar met een vermindering voor (bijna)beursstudenten. 
 
lle info over de opleiding vind je op https://www.vives.be/nl/technology/hvac-systemen.  Meer info? Neem gerust contact op via stefaan.carlier@vives.be
 
 
 
Naast bacheloropleidingen en graduaatopleidingen, biedt VIVES eveneens kwaliteitsvolle navormingen voor installateurs. Na het slagen voor het examen behaal je de nodige certificaten voor uw erkenning. In de koeltechnische sector is er heel veel nood aan gecertificeerde installateurs die een kwaliteitsvolle opleiding hebben gevolgd. 
 
In het aanbod vind je volgende opleidingen: 

  • Rescert warmtepompen 
  • Erkend koeltechnicus 
  • Basis koeltechniek voor de CV-installateur 
  • Airco-energiedeskundige 
 
Je behaalt na de opleiding het nodige certificaat om aan de slag te mogen gaan.  
Deze opleidingen starten op verschillende tijdstippen. Kortlopende opleidingen gaan door in de vorm van avondsessies
Alle info vind je op www.vivestechnology.be/navormingen. Meer info? Neem gerust contact op via stefaan.carlier@vives.be


* U moet ingelogd zijn om bestanden te kunnen downloaden. Maak nieuwe account aan.