Graduaat Hernieuwbare energiesystemen - Odisee Aalst

De vakantie is volop aan de gang maar wij denken alvast aan het nieuwe school- en academiejaar. Voor studenten die nog twijfelen over hun studiekeuze, plaatsen we graag koeltechnische opleidingen in de kijker. Koeltechniek is immers een reuze interessant vak met heel wat mogelijkheden.  
Je mag je de hele vakantie lang verwachten aan nieuwsbrieven waarin we wekelijks één of meerdere opleidingen voorstellen. Stuk voor stuk boeiende opleidingen waarin jij/je student zich niet zal vervelen.  
 
Ben je nu al aan de slag in de sector van hernieuwbare energiesystemen en wil je graag je expertise verder uitdiepen? Of wil je binnenkort aan de slag in de wereld van de duurzame energietechnieken? Leer je het beste door aan de slag te gaan in de praktijk? Dan is de graduaatopleiding ”Hernieuwbare Energiesystemen” beslist iets voor jou! In deze opleiding verwerf je alle vaardigheden en inzichten die je nodig hebt om een technische carrière in de boeiende en evoluerende wereld van warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, duurzame verlichting en biomassa uit te bouwen.    
 
Deze opleiding is een aanrader voor voltijdse studenten én werkstudenten. De opleiding start in september 2023 en loopt gedurende 2 academiejaren voor studenten en 4 academiejaren voor werkstudenten. Na het slagen voor de opleiding ontvang je het diploma graduaat “Hernieuwbare Energiesystemen”
 
De kostprijs van de opleiding kan je hier terugvinden: https://www.odisee.be/studiegeld  
 
Alle info over de opleiding vind je op https://www.odisee.be/opleidingen/hernieuwbare-energiesystemen. Meer info? Neem gerust contact op via karel.vanderschueren@odisee.be


* U moet ingelogd zijn om bestanden te kunnen downloaden. Maak nieuwe account aan.