Opleiding Koelmonteur - VDAB

In deze zomerrubriek “Opleiding in de kijker” stellen we wekelijks één of meerdere opleidingen voor. Stuk voor stuk boeiende opleidingen waarin je je niet zal vervelen. 
 
Koeltechniek is een zeer uitdagend en boeiend vak met heel wat variatie. De sector is continu in beweging waardoor je je geen moment zal vervelen. Koeltechniek is een knelpuntberoep en met de energietransitie wordt verwarmen door middel van een warmtepomp de komende jaren meer de regel dan de uitzondering. Daarom gaat de sector nog meer nood hebben aan ervaren koelmonteurs voor het installeren van deze warmtepompen. Kortom werk verzekerd!!! 
 
De opleiding “Koelmonteur” kan je (voorlopig enkel) volgen bij de VDAB Brugge. Deze opleiding is gratis voor werkzoekenden (ingeschreven bij VDAB). 
De opleiding is modulair opgebouwd en start op aanvraag. Ze duurt ongeveer 3 maanden. Na het beëindigen van de opleiding kan je aan de slag als koelmonteur in diverse branches van de sector. (industriële & commerciële koeling, warmtepompen, HVAC, ...) 
 
Alle info over de opleiding vind je op https://www.vdab.be/. Meer info? Neem gerust contact op via anthe.calis@vdab.be of Tel. 050 28 86 30. 


* U moet ingelogd zijn om bestanden te kunnen downloaden. Maak nieuwe account aan.