7de jaar Industriële koeltechnieken (Se-n-Se) - Hasp-O Centrum

Wie aan het einde van het secundair nog op zoek is naar een studierichting, moet zeker ook de richting koeltechnieken overwegen.
De richting biedt enkele reuze interessante vakken met heel wat mogelijkheden voor de toekomst.  
 
De regio Sint-Truiden kent de laatste jaren een groeiende vraag naar koel- en airco-installaties. De vraag naar koeltechnici wordt dan ook steeds groter.
De noodzakelijke kennis voor deze job wordt u bijgebracht in de opleiding “Industriële koeltechnieken”.
Een specialisatiejaar biedt voldoende theoretische en praktische kennis over de opbouw en werking van industriële koelinstallaties, het onderhouden en herstellen van koel- en diepvriescellen, de werking van diverse regelaars, de behandeling van koelmiddelen op een milieubewuste wijze, het leren opmeten en interpreteren van controleparameters, enzovoort. 
 
Wie een diploma van het secundair onderwijs haalde in het 6de jaar TSO Of BSO  heeft een goede vooropleiding gehad. De opleiding start op 1 september 2023 en eindigt op 30 juni 2024. Een professionele bachelor Elektromechanica: Klimatisering als vervolg op deze opleiding behoort tot de mogelijkheden.
 
Onze afgestudeerden kunnen aan de slag als installateur of als onderhoudstechnicus in de horeca, bij distributiebedrijven, in andere bedrijven die particulieren bedienen, ... 
 
De opleiding kost ongeveer 140 euro per jaar met cursus, materiaal en werkkledij inbegrepen. 
 
Alle info over de opleiding vind je op www.hasp-o.be/centrum. Meer info? Neem gerust contact op via info.centrum-gildestraat@hasp-o.be of tel. 011 68 22 34. 


* U moet ingelogd zijn om bestanden te kunnen downloaden. Maak nieuwe account aan.